Groep MB/BB1

Welkom op de pagina van groep MB/BB1 van juf Inge en juf Michelle.

Alweer twee maanden zijn we aan het werk, samen met de kinderen. Dertien leuke kinderen en twee juffen die met elkaar in een goede sfeer willen werken, leren, sporten, knutselen, spelen en nog veel meer.
Samen rijden we als het ware in een bus dit schooljaar door. En die bus hangt ook in de klas met alle kinderen achter de raampjes en de juffen als chauffeurs voorin. We hopen op een mooie rit!


Geschiedenis

Met geschiedenis zijn we door de tijd van de VOC gereden en leerden we over de handel in Amsterdam, de forten overzee, maar ook over het zware leven aan boord van de schepen. Dit maakte veel indruk.

Pauzesport

Halverwege september zijn we begonnen met pauzesport. Op donderdag worden er in de pauze activiteiten uitgezet door Sportservice, die zij ook begeleiden. De kinderen mogen kiezen of zij meespelen of niet, ze mogen natuurlijk ook hun eigen spel spelen. De kinderen die het lastig vinden om zelf een spel te bedenken, worden meer uitgedaagd om lekker mee te spelen. Tot nog toe zijn wij en de kinderen erg enthousiast!

De volgende keer vertellen we jullie waar we nog meer ‘langs rijden’ met bijvoorbeeld aardrijkskunde, natuur en techniek, verkeer of Engels. 
Dus tot dan!

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl